Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Endocrinologia i Nutrició
Àmbit geogràfic
FRANCIA
Durada
Contrato indefinido, Jornada completa. Trabajo entre semana de lunes a viernes, no hay guardias ni trabajo de fin de semana. El horario de trabajo a establecer según el médico (entre 8H y 9H/día).
Funcions del lloc de treball
Estem buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, clínica (168 llits) ubicada al departament de Tarn, a 1 hora de Tolosa (sud de França, frontera amb Espanya), un endocrinòleg per exercir com a liberal. Ingressos interessants (més de 120.000€/any), possibilitat de desenvolupar hospitalitzacions.
Fort potencial també per al desenvolupament de la nutrició amb la cura de pacients per a cirurgia bariàtrica. Pel primer any d'instal·lació, sense redempció ni lloguer de cabina. A partir del segon any, la quota és del 3,01% i el lloguer oscil·la entre 250 i 300€ segons la superfície de la pràctica.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 3 mesos. Possible ajuda per dotar de personal el gabinet. correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.
Arxiu adjunt
-
crossmenu