Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
02.06.2023
Especialitat
Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia
Àmbit geogràfic
TARRAGONA
Durada
indefinit
Funcions del lloc de treball

METGE/METGESSA ESPECIALISTA EN CIRURGIA ORTOPÈDICA I TRAUMATOLOGIA

Per incorporar a l´HOSPITAL COMARCAL EL VENDRELL- TARRAGONA ( En fase d´ampliació)

L´Hospital Comarcal del Vendrell, que actualment es troba en fase d´ampliació, disposa de 120 llits d´internament i dona cobertura al Baix Penedès amb una població de 85.000 habitants. L´ampliació suposarà un increment de 9.500 metres quadrats per a consultes externes, hospitalització, bloc quirúrgic i d´urgències. Passarà a disposar de 230 llits d’ingrés i de 3 a 7 quiròfans totals. Aquesta ampliació suposarà també una ampliació conseqüent del servei de COT de l’hospital.

L´Hospital del Vendrell forma part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que és una agrupació de fundacions que pertany a la Xarxa Sanitària pública de Catalunya. La Xarxa està formada per més de 40 centres i dóna assistència a una població de 350.000 habitants del territori del Baix Penedès i Tarragonès. Es una agrupació sanitària amb 3 centres hospitalaris amb diferent complexitat, que treballen de forma coordinada entre ells, centres d´atenció especialitzada com són l´Hospital Santa Tecla, Hospital Comarcal del Vendrell i Complex Sanitari i Social al Llevant, centres d´atenció primària des del Tarragonès al Baix Penedès i centres d´atenció sociosanitària i residencial. La relació entre el servei de COT de l’Hospital Santa Tecla i l’Hospital del Vendrell és estreta, amb sessions matinals conjuntes i casos en comú que ens permeten versatilitat a l’hora de plantejar la terapèutica dels nostres pacients. Actualment ens trobem en situació de sol·licitar la residència conjunta de COT pels dos serveis.

El servei de COT de l’Hospital del Vendrell precisa d’un metge especialista COT per incorporar-se al servei de 9 adjunts que ja som. Es durà a terme activitat completa de metge especialista COT, incloent àrea quirúrgica, activitat hospitalària i d’urgències i consultes externes.

Interessats/es poden enviar el cv a la següent adreça:
anaflores@xarxatecla.cat
gclaret@xarxatecla.cat
Per mes informació podeu trucar a 618454635 i preguntar per Ana Flores.

crossmenu