Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia
Àmbit geogràfic
FRANCIA
Durada
CONTRACTE INDEFINIT, JORNADA COMPLETA, TEMPS DE TREBALL 48H/SETMANA GUÀRDIES INCLOSOS (GUÀRDIES COMPARTIDES ENTRE 8 PRACTICANTS, APROXIMADAMENT 2 I 3 GUÀRDIES/MES), DE DILLUNS A DIVENDRES, DISSABTE NOMÉS SI GUÀRDIA O HI HA PACIENTS HOSPITALITZATS.
Funcions del lloc de treball

Cirurgià ortopèdic al sud de França (frontera amb Espanya)
Estem buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, clínica (168 llits) ubicada al departament de Tarn, a 1 hora de Tolosa (sud de França, frontera amb Espanya), un cirurgià per exercir com a liberal. Ingressos interessants (més de 200.000 €/any), traumatologia i cirurgia ortopèdica programada (membre inferior o membre superior).
Fort potencial ja que existeix una gran demanda al departament.
Contracte indefinit, Jornada completa, temps de treball 48H/setmana guàrdies inclosos (guàrdies compartides entre 8 practicants, aproximadament 2 i 3 guàrdies/mes), de dilluns a divendres, dissabte només si guàrdia o hi ha pacients hospitalitzats.
Per al primer any dinstal·lació, sense redempció ni lloguer de cabina. A partir del segon any, la quota és del 3,01% i el lloguer oscil·la entre 250 i 300€ segons la superfície de la pràctica.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 4 mesos. Possible ajuda per dotar de personal el gabinet.
Suport per al registre al Consell de l'Ordre dels Metges ia les institucions franceses.
Candidats amb un nivell mínim de francès B1 Obligatori. llicenciat en medicina i especialitat en chirurgia ortopèdica i traumatologia via MIR, nacionalitat europea. Si esteu interessats, envieu-nos el vostre currículum per correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.

Arxiu adjunt
-
crossmenu