Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu
Àmbit geogràfic
PROVENZA (FRANCIA)
Durada
TREBALL 48/SETMANA GUÀRDIES INCLOSOS (GUÀRDIES COMPARTIDES ENTRE 4 PRACTICANTS, APROXIMADAMENT 4 GUÀRDIES/MES), DE DILLUNS A DIVENDRES, DISSABTE NOMÉS SI GUÀRDIA O HI HA PACIENTS HOSPITALITZATS.
Funcions del lloc de treball

Estem buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, clínica (116 llits) ubicada a Provença a la 1:10 de Marsella i Montpeller, un cirurgià general per exercir com a liberal. Ingressos interessants (superiors a 225.000€/any). Tot tipus de cirurgia excepte cirurgia cardíaca, toràcica i transpant. Bloc operatiu amb 7 habitacions. Per al primer any d'instal·lació, sense redempció ni lloguer de cabina. A partir del segon any la taxa és del 5,83% Prestació d'un ajut de funcionament sense refacturació per al primer any de pràctiques (a partir del primer any l'ajut de funcionament el paga el practicant). Una garantia de tarifa, la suma de la qual es definirà d'acord amb els termes del protocol de garantia de tarifa (segons la condició). Assistència per a lassegurança civil professional durant el primer any dactivitat.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 3 mesos.
Suport per al registre al Consell de l'Ordre dels Metges ia les institucions franceses.
Candidats amb un nivell mínim de francès B1 Obligatori. llicenciatura en medicina i especialitat en cirurgia general (digestiva, visceral) via MIR, nacionalitat europea. Si esteu interessats, envieu-nos el vostre currículum per correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.

Arxiu adjunt
-
crossmenu