Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Aparell Digestiu
Àmbit geogràfic
PROVENZA (FRANCIA)
Durada
CONTRACTE INDEFINIT, EXPERIÈNCIA LIBERAL (GARANTIA D'HONOR, L'IMPORT DEL QUAL ES DEFINIRÀ EN ELS TERMES DEL PROTOCOL DE GARANTIA D'HONOR PER AL PERÍODE D'INICI). JORNADA COMPLETA (48H/SETMANA) O JORNADA PARCIAL DE DILLUNS A DIVENDRES, ENCARA QUE NOMÉS SIGUI DE GUÀRDIA O HI HAGI PACIENTS HOSPITALITZATS.
Funcions del lloc de treball

Buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, una clínica de 116 llits ubicada a Provença, a 1 hora i 10 minuts de Marsella i Montpeller, un endoscopista gastroenteròleg per exercir com a liberal. Ingressos molt interessants (més de 225.000€/any). Bloc doperadors amb 7 sales dintervenció.
Contracte indefinit, experiència liberal (Garantia d'Honor, l'import del qual es definirà en els termes del protocol de Garantia d'Honor per al període d'inici). Jornada completa (48H/setmana) o jornada parcial de dilluns a divendres, encara que només sigui de guàrdia o hi hagi pacients hospitalitzats.
Durant el primer any d'instal·lació no hi ha quota ni lloguer del gabinet. A partir del segon any, la regalia és del 5,83%. Coneixements d'endoscòpia digestiva, etc.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 3 mesos.
Suport per al registre al Consell de l'Ordre dels Metges ia les institucions franceses.
Candidats amb un nivell mínim de francès B1 Obligatori. llicenciat en medicina i especialitat en gastroenterologia i malalties digestives via MIR, nacionalitat europea. Si esteu interessats, envieu-nos el vostre currículum per correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.

Arxiu adjunt
-
crossmenu