Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Anestesiologia i Reanimació
Àmbit geogràfic
FRANCIA
Durada
TREBALL 48/SETMANA GUÀRDIES INCLOSOS (GUÀRDIES COMPARTIDES ENTRE 8 PRACTICANTS, APROXIMADAMENT 2 I 3 GUÀRDIES/MES), DE DILLUNS A DIVENDRES, DISSABTE NOMÉS SI GUÀRDIA O HI HA PACIENTS HOSPITALITZATS.
Funcions del lloc de treball

Anestesiòleg per al sud de França (frontera amb Espanya)
Estem buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, clínica (168 llits) ubicada al departament de Tarn, a 1 hora de Tolosa (sud de França, frontera amb Espanya), un anestesista per exercir com a liberal. Ingressos interessants (superiors a 200.000€/any). Tot tipus de cirurgia excepte cirurgia cardíaca, toràcica i transpant.
Treball 48/setmana guàrdies inclosos (guàrdies compartides entre 8 practicants, aproximadament 2 i 3 guàrdies/mes), de dilluns a divendres, dissabte només si guàrdia o hi ha pacients hospitalitzats.
Per al primer any dinstal·lació, sense redempció ni lloguer de cabina. A partir del segon any, la quota és del 5% i el lloguer oscil·la entre 250 i 300€ segons la superfície de la pràctica.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 3 mesos. Possible ajuda per dotar de personal el gabinet.
Suport per al registre al Consell de l'Ordre dels Metges ia les institucions franceses.
Candidats amb un nivell mínim de francès B1 Obligatori. llicenciat en medicina i especialitat en anestèsia via MIR, nacionalitat europea. Si esteu interessats, envieu-nos el vostre currículum per correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.

Arxiu adjunt
-
crossmenu