Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
14.06.2022
Especialitat
Anestesiologia i Reanimació
Àmbit geogràfic
FRANÇA
Durada
La direcció oferta càrrec 6 mesos renovables amb sou segons perfil. L'oposició nacional dóna accés a beneficis múltiples.
Funcions del lloc de treball

El C.H. de Périgueux, serveix a una població de prop de 415000 habitants, està situat a la bella regió de la Dordonya, sud-oest de França.

Especialitats quirúrgiques: Ortopèdia i traumatologia; Digestiu; Vascular; ORL; Urologia; Toràcica; Oftalmologia; Ginecologia i Obstetrícia (1500 naixements a l'any amb < 20% de cesàries). Així mateix, el servei d'anestèsia garanteix la sedació en quiròfan de gastroenterologia, cardiologia i psiquiatria. L'anestèsia fora del quiròfan comprèn anestèsia per a ressonància magnètica i cardiologia intervencionista.
L'hospital té una unitat de recerca clínica.

A més, l'hospital compta amb un restaurant per al personal, una escola bressol, un gimnàs i una terrassa panoràmica amb venda de premsa i menjar ràpid, així com estacionament per a metges.
El C.H. és l'establiment de suport del Dordogne GHT, que compta amb 11 establiments.

EL CÀRREC

L'anestesista és sempre acompanyat d'un equip professional i dinàmic d'infermeria d'anestèsia.

El servei participa a la formació de residents d'anestèsia, reanimació i infermeria d'anestèsia. Participació en el programa de formació de residents d'anestèsia de Madagascar i anestesistes amb funció de resident de països no pertanyents a la Unió Europea.
La direcció contempla l'acompanyament a l'allotjament durant els primers 3 mesos. Si acompanyant practicant en medicina, infermeria o fisioteràpia es pot negociar amb la direcció la contractació.
La direcció oferta posa 6 mesos renovables amb sou segons perfil. L'oposició nacional dóna accés a beneficis múltiples.

Equip de 8 anestesistes.
L'equip està obert a totes les modalitats d'exercici: temps complet, temps parcial, compartit amb reanimació, dolor crònic o fins i tot amb l'SMUR, segons el projecte personal del candidat. A l'hospital hi ha una unitat de recerca.

Una vegada aprovada l'oposició (té lloc cada any), el salari serà acord amb els anys treballats com a anestesista en hospitals públics europeus, sent el salari en 10 echelon de fins a 8917 euros bruts al mes sense comptar hores extres ni guàrdies.
El temps de treball es compta en hores i el temps addicional (opcional) comença a partir de 42 hores de treball a la setmana (guàrdies incloses a les 42 hores normals però amb retribució diferent).

44 dies de vacances anuals i 15 dies a l'any de formació.

Experiència de l'equip (plurinacional) a acollir i adaptar metges, espanyols i altres nacionalitats al sistema francès.
Requisit imprescindible és ser elegible per a la inscripció completa a l'equivalent al col·legi de metges és indispensable –coneixement de francès, especialitat via MIR, títol de medicina europeu i nacionalitat europea. Es valorarà molt positivament el Diploma de la societat europea d'anestèsia (EDAIC). En el cas de títol de medicina no europeu els tràmits són complexos a estudiar cas per cas al Centre Nacional de Gestion.

LA REGIÓ

A la Dordonya no hi ha mar embravit sinó rius tranquils, rierols mandrosos, alguns estanys i belles valls on els rius dibuixen àmplies corbes. La natura aquí no amenaça l'home sinó que sembla feta per fer-li la vida més fàcil i portar-li una certa serenitat i una qualitat de vida inigualable!

Reconeguda pel seu patrimoni arquitectònic i mediambiental, la Dordonya és plena d'història on es perpetuen les tradicions del bon viure i la gastronomia. Però la Dordonya no és només això.
Està dotada d'infraestructures com els aeroports de Périgueux i Bergerac o autopistes que permeten la proximitat a grans ciutats com Bordeus (1h30), Llemotges (1h30) i 4h de Lió.

El Centre Hospitalari està situat al cor de la ciutat de Périgueux, prefectura de Dordonya. Aquesta ciutat de mida humana (100.000 habitants) és una ciutat tranquil·la que es beneficia d'un clima agradable amb 165 hores de sol al mes. Disposa de totes les comoditats: estació de tren, xarxa d'autobusos, col·legis (des d'infantil fins a batxillerat), campus universitari, nombroses instal·lacions esportives, carrils bici, vies verdes i blaves...

Aquesta aglomeració molt turística ofereix moltes activitats culturals amb cinemes (inclòs el cinema d'autor), teatres, sales de concerts/espectacles, museus i alberga nombrosos festivals: Mimos (mim), Sinfonia (música clàssica), Purple Jazz, Festival de Cinema…

Una àmplia varietat d´activitats de serveis per a empreses i particulars connecta tot el territori amb més de 8.500 empreses cotitzades. La indústria del luxe i les activitats artesanals, la indústria alimentària, la indústria de fusta i el turisme (3 milions de turistes cada any) també hi estan ben representats.

Finalment, la Dordonya formació universitària en els camps del dret, el comerç, les seves escoles deducació superior incloent.

Et reconeixes en aquest projecte i/o en un projecte de vida equilibrat? Així que no esperis més, contacta'ns!
Es poden organitzar preentrevistes via videoconferència en Francès, Anglès o Espanyol previ estudi de CV.
Per a aquelles persones interessades, enviar CV en francès, anglès o espanyol a:

Dr. Sébastien Oger – Cap de Servei
sebastien.oger@ch-perigueux.fr
0033 5 53 45 25 25 pal 1057

O

M Lionel Chevallier – Director mèdic.
da.am@ch-périgueux.fr
0033 5 53 45 30 58

crossmenu