Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
14.05.2024
Especialitat
Anatomia Patològica
Àmbit geogràfic
Baix Empordà
Durada
Contractació laboral indefinida a jornada comleta (1688h/a) com a metge/ssa adjunt/a del Servei d'Anatomiapatològica de l'Hospital
Funcions del lloc de treball

El servei d’Anatomopatologia de l’Hospital de Palamós necessita un metge/ssa especialista en anatomia patològica per incorporar-se a l’equip integrat per una cap de servei, 3 patòlegs adjunts, dos citotècnics i 5 tècnics.

Es realitzen estudis de biòpsies, peces quirúrgiques, citologia líquida ginecològica i no ginecològica i necròpsies fetals. L’hospital de Palamós participa en els programes de cribratge de càncer de mama, de càncer colorectal i càncer de coll uterí.

El servei processa aproximadament 14.500 biòpsies anuals, 10.500 citologies i 8-10 necròpsies fetals. Estudi immunohistoquímic amb els anticossos mes habituals i segons necessitats de la patologia mes complexa.

Setmanalment el servei participa en els diferents comitès de tumors (patologia digestiva, patologia de mama, urologia, pneumologia i dermatologia)
Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació i altre documentació addicional que es consideri oportuna.
Referència: HP-ANATOMOPATOLOGIA

Per a més informació,
972 60.92.39 – csoler@ssibe.cat (Sra. Carmen Soler)

crossmenu