Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
17.06.2024
Especialitat
Altres no especificades
Àmbit geogràfic
TARRAGONA
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

Es tracta d’una organització constituïda com una agrupació de fundacions formada per més de 40 centres i que dona assistència a una població de 350.000 habitants del territori del Baix Penedès i Tarragonès.

L’organització disposa de dos Hospitals a 25 km de distància, Hospital Sant Pau i Sta. Tecla de Tarragona i Hospital del Vendrell. La Unitat central del Laboratori consta dels departaments de bioquímica i immunologia, hematologia, microbiologia i biologia molecular, orines, autoimmunitat, cribratges prenatals.
L’equip està integrat per 7 facultatius i 38 tècnics de laboratori repartits entre els 2 centres.

Busquem un professional per a dirigir i coordinar l’activitat desenvolupada en el servei de laboratori tot seguint i complint els estàndards del sistema de qualitat establert per l’organització.

Les tasques consisteixen, entre d’altres, en la direcció i organització funcional de l’activitat segons les necessitats, resolució d’incidències, assessorament científic i tècnic i modulació de la demanda, registres d’activitat, comunicació amb altres serveis hospitalaris i de l’Atenció Primària, i la promoció d’accions de millora.

Es requereix aportar Títol d’especialista en anàlisis clíniques o bioquímica clínica via MIR, BIR, FIR o QUIR. Valorable aportar experiència en gestió d’equips, així com haver participat com a membre de Comissions científiques relacionades amb l'activitat i tenir coneixements dels sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001 i 15189.

El lloc de treball és un repte professional, per aquelles persones que estiguin buscant un canvi que li pugui aportar un desenvolupament de la seva carrera. S’ofereix, incorporació immediata, contracte Indefinit, salari a negociar en funció de la vàlua.

Interessats/es podeu enviar el cv a la següent adreça: recursoshumans@xarxatecla.cat

crossmenu