Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
19.05.2022
Especialitat
Medicina Intensiva
Àmbit geogràfic
MANRESA
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

S’incorporarà a ALTHAIA, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa www.althaia.cat. La fundació Althaia gestiona recursos d’Atenció Especialitzada, Atenció Primària, Atenció Sociosanitària, Salut Mental i Atenció Mutual i Privada. Compta amb 418 llits d’aguts, 20 llits de crítics i 50 de sociosanitaris. Som una xarxa assistencial de referència per a 260.000 habitants, procedents del Bages, del Solsonès i del Moianès, així com de la Cerdanya i el Berguedà. És una institució docent i en el grau de Medicina i Cirurgia col·labora amb la UIC i la UVic-UCC.

El Servei de Medicina Intensiva d'Althaia és el conjunt de recursos i coneixements orientats a l’atenció del malalt crític, o amb risc vital, en qualsevol àmbit de la institució.

També es responsabilitza dels pacients agreujats a Urgències o Hospitalització de Sant Joan de Déu i als altres edificis (Clínica Sant Josep i Centre Hospitalari) o extra-hospitalaris mitjançant el SEM.

Forma metges especialistes en Medicina Intensiva i estudiants de Medicina i infermeria.

Té una forta dedicació a la recerca clínica aplicada. També coordina la donació d’òrgans per a trasplantaments dins de la institució.

Es requereix:

Títol d’Especialista en Medicina Intensiva, via MIR

Es valorarà:

Experiència en l'especialitat
Bona relació interpersonal
Capacitat de treball en equip
Adaptació als canvis (flexibilitat)
Orientació a la millora continua

S’ofereix:

Contracte indefinit. Jornada completa (1688 hores anuals).
Horari: 2 dies a la setmana de 8 a 15h i resta de jornada en guàrdies d'atenció continuada de 15 a 8h dies laborables i 24h dies festius.
Retribució segons conveni SISCAT
Incorporació a grups de recerca clínica
Formació continuada i carrera professional
Incorporació: Immediata

Interessats/des

Inscriure's a la oferta, adjuntant currículum vitae i carta de presentació. Es pot fer mitjançant l'enllaç https://althaia.talentclue.com/es/node/86803716/12623479
o a seleccio@althaia.cat

Arxiu adjunt
-
crossmenu