Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.05.2022
Especialitat
Medicina Familiar i Comunitària
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
por horas, contrato mínimo de un año
Funcions del lloc de treball

Cal metges de família per treballar en una bella zona del sud-est d'Irlanda a partir d'aquest estiu.

Actualment, Bologna Health Jobs està buscant metges de família per treballar a centres de salut a partir de les 5 pm al sud-est d'Irlanda.

Aquests centres són a una hora de Dublín, amb molt bones connexions de transport. Compta amb excel·lents escoles, botigues i restaurants en un entorn rural agradable amb moltes platges de sorra properes. …
Compte amb un excel·lent equip clínic i administratiu i totalment informatitzat.
Horari flexible, 40-50 hores de feina per setmana.
Guanys mensuals estimats: 14,000-15,000 € (Societat Limitada o set up company). Salari: 70€/hora (set up company)-80 eur/hora (caps de setmana i festius), 60€/hora (treball per compte d'altri). L'horari és flexible amb només 2-3 torns de nit (ulls vermells)/mes.

• 6 setmanes de vacances anuals i 1 setmana per a estudis.
• Cites de 15 minuts.

- També es proporcionarà assistència per a la creació de lempresa.

Requisits:

- Els metges han d'estar preferiblement qualificats dins de la Unió Europea com a metge general o metges de família amb ciutadania de la UE i/o STAMP4.

- O bé metges amb àmplia experiència com a metges de capçalera o metges de família que no estiguin titulats com a tals però que portin molts anys exercint com a metges de capçalera en un país europeu i tinguin experiència i formació en pediatria, obstetrícia i ginecologia, urgències, psiquiatria , etc. També cal ser ciutadà de la UE o bé tenir stamp 4 .

- Es recomana registrar-se al Consell Mèdic Irlandès en el moment de la sol·licitud, però no és obligatori, ja que podem ajudar-lo amb el procés de registre.

- El nivell d'anglès ha de ser com a mínim un nivell B2 amb capacitat per comunicar-se i escriure correctament en anglès. No es requereix cap qualificació formal de moment.

 

Mail: viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu