XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana (CMBLC)

La Fundació Alsina Bofill i la Fundació Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa organitzen el XX Congrés de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana (CMBLC). Aquest congrés vol ser un punt de trobada de professionals i estudiants d’àmbits molt diversos de les ciències de la vida i de la salut que comparteixen una mateixa llengua. El congrés tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre de 2017 al Teatre Kursaal de Manresa. Les inscripcions són obertes fins al 13 d’octubre.

El programa de conferències del congrés s’estructura en quatre blocs: «Orígens i finalitat social dels models sanitaris dels territoris de parla catalana»; «L’atenció primària que volem»; «Medi ambient, globalització i salut»; i finalment, «Els congressos de metges i biòlegs de llengua catalana: més de cent anys (1913-2017)». Durant el congrés també es lliuraran els premis als millors pòsters i comunicacions.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del CMBLC així com l’entrada publicada al lloc web de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC).